Τα ενοικιαζόμενα δωμάτια - studios Villa Elizea διαθέτουν επτά (7) δωμάτια - studios και έχουν την δυνατότητα να προσφέρουν φιλοξενία σε είκοσι ένα (21) άτομα, σ' ένα όμορφο περιβάλλον, φιλικό και προσεκτικά διαμορφωμένο.

Αυτά σε συνδυασμό με την εξυπηρέτηση και την άριστη φιλοξενία καθιστούν τα ενοικιαζόμενα δωμάτια - studios "Villa Elizea" έναν ελκυστικό προορισμό για τις διακοπές σας στην περιοχή των Χανίων.

Βρίσκονται σε ήσυχο μέρος, μόλις 80 μέτρα (ένα λεπτό περπατώντας), από την πανέμορφη αμμουδερή παραλία.

Τα ενοικιαζόμενα δωμάτια - studios Villa Elizea είναι μονόχωρα, πολύ ευρύχωρα, δίκλινα, τρίκλινα με δυνατότητα άνετης προσθήκης τέταρτου κρεβατιού.

Διαθέτουν καινούρια επίπλωση, επιλεγμένη με μοντέρνα κρεβάτια από ξύλο και μέταλλο, πολυκουζινάκι με ψυγείο, δορυφορική TV και γενικότερα όλες τις απαραίτητες διευκολύνσεις που θα ικανοποιήσουν τις απαιτήσεις σας για μια άνετη διαμονή δίνοντας μια άλλη αίσθηση στις διακοπές σας.

Το υπέροχο και ιδιαίτερα προσεγμένο κτίριο του Villa Elizea περιτριγυρισμένο με τα πανέμορφα λουλούδια (διαφορετικά κάθε εποχή), έχει γίνει αντικείμενο φωτογράφησης για Ελληνες και ξένους επισκέπτες της περιοχής.